Saturday, December 7, 2013

TP oh TP

bubbling by nick zanaa at 11:38 PM
Reactions: 
technical paper........oh technical paper.....
still need to do an improvement.....abstract pon berteraburr....method pon tah apa2.....wat? suka suki je dia ckp cmtu ek....xda perasaan lgsung..macam la i xbuat keje ....  berterabur lagi ke even dh baiki byk kali?? haishhh......knapa dia lebih2 je....SV pon dh ckp okay....soo okay la....mengada2 kan dia.....suka suruh ktorg buat keje PHD dia tu...tambah benda tu la....improve bnda ni la...tukar bnda tu la......eiiii.......mencikkkkkkk tauuuu.....

geram betol la dgn sorang hamba Allah yg sgt perasan ni....dia just co SV je...xpayah nk lebih2 sgt boleh tak....SV pon xkata apa, diaaaaaaa je yg ngade lebeh......huhhh....
gerammm ni gerammmmm......dah sah2 tajuk yg dia bagi kt ktorg tu tajuk sama je.....apa yg dia ajar, cmtu la ktorg buat.....tapi bila dh siap TP, ada ke patut suruh ubah methodology.....jgn bagi sama dgn dia.....aihhhh.....apakah itu???? 

smlm ada anta wasap kt dia...bgtau yg SV suruh buat modeling yg simple je...comparison....xperlu nk buat prediction bagai......senyap terus dia bila gtau yg SV suruh buat camtu....terus diam seribu bahasa....dh xda wasap menyakitkan hati yg smpai....okay...lega sangat.....BTW, thanks jugak kt dia sbb dh tlg utk siapkan final year project.....

notakaki: saje melepaskan rasa tak puas hati kat sini......geram sgt dgn dia....perlu bertahan beberapa mggu je lagi utk final presentation FYP on this 19 dis 2013......yeayyyy...semangat nk hbskan study ni.....tahun depan nanti nk kawen dah....heeee....(gediks).....tapi slide xbuat lagi...mood rajin hilang xtaw pegi mane....bila nk ada mood rajin pun xtau la...hihi.....semoga Allah permudahkan urusan saya....Aminn....

0 comment++:

 

(❤‿❤) ALL ABOUT LIFE (❤‿❤) Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting