Monday, December 9, 2013

MAHKAMAH PJ

bubbling by nick zanaa at 6:35 AM
Reactions: 
assalamualaikummm..

hari ni zana penat sgt....xcukup tido...pagi2 lagi dh kena bangun tadi....
pkul 7.30 pgi dh menapak kt mahkamah majistret petaling jaya.....whoaaa!!!!
semangat okay ....semangattt....plus En.A sanggup cuti keja coz i pksa dia pegi teman...hihi.....
pkul 6.30 dia dari subang dtg ambik zana n kul 7 ktorg pegi sane...tpksa pegi awal coz kalau lewat nanti jem je kt federal hiway tu.....jalan hottt kan...memang gittewww......hhuuhu...

tapiii......gerammm sangat.....smpai2 je kat sane, pegi kat kaunter pendaftaran....
ada notis "pendaftaran akan di buka pada pukul 8.30 pagi untuk memberi laluan kepada kakitangan mahkamah mesyuarat, harap maklum".....oohhh apakahh?????

tulis kt surat n masa call, punya la straight suruh pergi sane awal kena smpai pkul 8 lagi....smpai2 je sane, postpone!! dh la ngntukk!!!! gerammmm!!!!

okay fine.....alang2 dh smpai...tgu je la kt kerusi dpn kaunter tu.....smpaiii la bukak kaunter pukul 945 am....biasa la..masa melayu....paham2 je...tmbah2 kalau kerajaan macamtuu....servis memang out....
bukak je kaunter, sume pakat berebut g beratur.....sapa yg dtg lewat, cepat2 dpt bratur depan....kita yg awl pepagi lagi da smpai.....tepaksa la kt belakang....berselerak 1malaysia.....cina india sume ada...sesak giler...

ok yg tu ok lgi....lps dh serah borang n ic kt kaunter, kenaaa tunggu lagi untuk ambik giliran utk msuk court...redha je la....pegi awal dpt giliran belakang....pegi lewat dpt
 giliran awal....huhhh!!!!

waiting....saya dan diaa.....

menggigil maaakk nokkssss pestime msuk court,....hihi....tapi nsb bek giliran lmbt....dpt la tgk dorang2 tu buat rayuan cmane.....nevesss u......make it short.....pku 1 baru siap totally....alhamdulillah....dh boleh pegi mkn...lapauuuuu.......

tadaaaaaaaaaaaaaaaa.........see wat i got.......FOC je u.....nsib baik tuan majistret tu baik..neves gileww masa turn kne buat rayuan tu...tpi ok la...majistret siap ckp gud girl lgi kt i....hahaaha....seronotttttt.....jimaaaaatt duit i.....boleh la simpan utk guna kenduri nantiiii......yipppiiii........

Terima kasih ALLAH atas pertolongan dan bantuan dari Mu......

selfie OTW balik shah alam !!!!!

till then..................babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii........



0 comment++:

 

(❤‿❤) ALL ABOUT LIFE (❤‿❤) Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting