Tuesday, November 30, 2010

CARA UTK LUPAKAN EX...

bubbling by nick zanaa at 11:02 PM
Reactions: 
2 comment++ Links to this post
tdi jejalan kt blog someone, terbaca artikel yg sgt best.....sgt seswai utk saye......4dis time....so, wanna share it wif u olz yg alami nasib yg same yg saye...hihiii.......lets check it out....try dis...sgt berkesan...heeeee ^___^

1.Anda tulislah 10 pucuk surat dan anda poskan kat diri anda sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut... Lakukan setiap hari, 3 kali sehari...

2.Jauhkan diri anda daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan... . Bukak lah warong khas untuk sesi interview tuh... Alaaa... bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi..

4.Buat perusahaan menternak itik... Nanti bila itik dah bertambah, pasti akan lupa kat pasangan anda tu, sebab terlalu sibuk menjaga itik-itik gembo... .

5.Sibukkan diri dengan bekerja... Bantai overtime bebanyak... Bila duit dah berjuta nanti, cari ajer yang lain, kawin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala...

6.pi ngadap cermin yang sememangnya setia ngan anda... buat ler lawak giler yang tak masuk di akal, pastu gelak ler sendiri...

7.Ulang perbuatan nih sampai 3x... ikut tau... Uhh huuu Uhh huuu...

8.Kalo still teringat kat pasangan anda tuh, anda pi cari tangga, alaa cari je lah kat umah mana-mana atau pun bangunan berhampiran, buat-buatlah terjatuh dari tangga, sampai terus hilang ingatan, nescaya ler.. akan lupakan terus pasangan anda tuh... dengan diri sendiri pun anda tak akan ingat lagi..

9.Kalo ingatan anda masih ada, pi je rumah jiran sebelah, minjam tukul, pastu buat ler tak tau sambil ketuk pala sendiri sampailer ilang ingatan...

NOTE: A.kalo jiran anda tak bagi minjam tukul, curikk je, pastu lari ler..takkan dok buat sesi berkenalan ngan jiran anda lak..

B.Kalo susah sangat... hantuk je kepala tu kat dinding rumah, buat ler sampai rasa dah bosan dengan hantukan tuh...

10.Gantung gambar si dia kat dinding .. kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan... buat lah apa-apa je asal hati rasa pueih..

p/s: amacam?canggihkan idea ni... hehehe. sungguh mujarab... belum cuba belum tahu, dah cuba mesti tak mahu cuba lagi SELAMAT MENCUBA

FRUSTRATED n TENSIONATED....

bubbling by nick zanaa at 9:34 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post

frust????

--> nk kje partime, tpi, xda kje yg sswai......

--> nk pgi olidayyyyyy tapi xda duet.....wkwkwk.....



tension????

-->boring, rutin harian yg sama every day.......muka da makin bulat......perot makin boncet.....chubby gurlz to be??? oh nooooo.......hohoo

--> boys??? owez make me dizzy la........tataw pe mslah dorg, salu jew ganggu aku.....n 1more thing yg pling xthan., da ckap bahasa melayu pn, still xfaham2 lagi....aiyakkkkkk, .......hampeh tol.......

Friday, November 26, 2010

MAKE ME STRONG!!

bubbling by nick zanaa at 12:24 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post

I know I'm waiting (Aku tahu aku sedang menunggu)
Waiting for something (Sedang menunggu sesuatu)
Something to happen to me (Sesuatu untuk berlaku kepada diriku)
But this waiting comes with (Tetapi bersama penantian ini)
Trials and challenges (Cubaan dan cabaran)
Nothing in life is free (Tiada yang percuma di dalam hidup ini)

I wish that somehow (Namun aku berharap)
You'd tell me out aloud (Engkau akan beritahu aku sekuat-kuatnya)
That on that day I'll be ok (Yang aku akan ok pada ketika itu)

But we'll never know cause (Tetapi kita tidak akan tahu, kerana)
That's not the way it works (Kebiasaannya bukanlah begitu)
Help me find my way (Bantulah aku menemui caraku)

My Lord show me right from wrong (Tuhanku tunjukkanlah aku yang benar dari yang salah)
Give me light make me strong (Berikanlah aku cahaya, jadikanlah aku seorang yang tabah)
I know the road is long (Aku tahu perjalanan ini panjang)
Make me strong (Jadikanlah aku seorang yang tabah)
Sometimes it just gets too much (Kadangkala terlalu banyak yang aku perlu tempuhi)
I feel that I've lost touch (Aku rasa aku telah kehilangan sentuhan)
I know the road is long (Aku tahu perjalanan ini panjang)
Make me strong (Jadikanlah aku seorang yang tabah)

I know I'm waiting (Aku tahu aku sedang menunggu)
Yearning for something (Mengharapkan sesuatu)
Something known only to me (Sesuatu yang hanya aku tahu)
This waiting comes with (Bersama penantian ini)
Trials and challenges (Cubaan dan cabaran)
Life is one mystery (Kehidupan adalah satu misteri)

I wish that somehow (Namun aku berharap)
You'd tell me out aloud (Engkau beritahu aku sekuat-kuatnya)
That on that day you'll forgive me (Yang Engkau akan memaafkan aku ketika itu)
But we'll never know cause (Tetapi kita tidak akan tahu, kerana)
That's not the way it works (Kebiasaannya bukanlah begitu)
I beg for your mercy (Aku mohon kasih sayang-Mu)

My Lord show me right from wrong (Tuhanku tunjukkanlah aku yang benar dari yang salah)
Give me light make me strong (Berikanlah aku cahaya, jadikanlah aku seorang yang tabah)
I know the road is long (Aku tahu perjalanan ini panjang)
Make me strong (Jadikanlah aku seorang yang tabah)
Sometimes it just gets too much (Kadangkala terlalu banyak yang aku perlu tempuhi)
I feel that I've lost touch (Aku rasa aku telah kehilangan sentuhan)
I know the road is long (Aku tahu perjalanan ini panjang)
Make me strong (Jadikanlah aku seorang yang tabah)


*song by SAMI YUSUF...berikan kami ketabahan...^___^

PENDIAM...itu saya....^___^

bubbling by nick zanaa at 12:05 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
---> mmg pendiam klu ngan org yg sy x kenal...
---> klu org da kenal sy, bru tau sy nie ok jer...
---> kdg2 ngan org yg sy kenal pun sy akn jd pendiam...
---> suke memendam perasaan... hehehe...
---> klu ade ape2 yg sy x ske, sy pendamkn jer n selesaikn sorg2 selagi bleh...
---> x ske menyusahkn org..

~Manusia tidak akan dapat mengalahkan syaitan kecuali dengan diam.
Jalan yang terbaik ialah diam kalau kita tidak dapat bercakap kearah
perkara2 yang baik. Bicara yang baik adalah lambang hati yang baik dan
bersih yang bergantung kepada kekuatan iman pada diri manusia~



*pssst~macamana nak tingkatkan keyakinan diri??..sbb saya rasa punca saya jd Pendiam sbb keyakinan diri yg kurang..heee B)

Thursday, November 25, 2010

TAG??

bubbling by nick zanaa at 7:55 AM
Reactions: 
3 comment++ Links to this post

tag?? xtau pape pn sal tag neh.....tdi terbukak belog my rumate, NANEy....

tgk ada post yg naney tag i....heee.....1st of all, tengs naney 4 da tag...

1. pe bnda yg paling penting dlm hdup korang?
~~HENPON...penting banget.......owez bwak if nk g mne2.....cz dlm tu la semua org2 yg i syg ada...heee......PURSE.....mcm2 ada dlm tu.....duwet, ic, lesen, pic of me n love,........LAPTOP....even my laptop besar n dh burok (hihihiii).....tpi, pnting sgt.....boring seyh if xda laptop....xleh on9, bt asgment, tgk n edit gmbr, men game, tgk cite.....wuuhuu.....

2. benda terakhir korang beli gune dwet sendiri
~~petang tdi (25nov2010, 2ptg)...kuar shopping ngn family kt psr puteh....pgi kt ECONJAYA....beli BISKUT JACOB WEETAMEAL, n CLOUD9 utk ank2 sdara saye yg sangattttt nakal......;)


3. di mana korang nk melangsungkan perkahwinan korang?
~~dlu mase kcik2, brangan, nk buat kat HOTEL kunun.....ahakss.....tpi skg bile da besar, dh xmaw la.....buat kt umah suda.....nanti kawen, nk buat mjlis kt umh jerk...KT KG GAAL HILIR, PASIR PUTEH......home swit home....

4. adakah korang sedang bercinta sekarang ?
~~woww, like dis quest....hihii.....yup, definitely......mybe dis is my last love.....(hope so)......wahhh, ttibe jer tringat kt my EX2's....specially( yie n faiz )...;(...
BUT..........wateva it is.....xmo sedih2 dah......HAFIZ....<--my boy....luvb him so much.....^_____^


5. berape lame korang akan menyintai kekasih korang?
~~for da rest of my life.........i'll be wif him..........ahakss.......insya allah.....pray 4 us ya fren....^___^

6. dimane korang selalu jumpe kekasih korang ?
~~semestinyaaaa d bndar PASIR PUTEH.....tu msa first date ktorg la.....kdg2, p KOTA BHARU, JERTEH, PASIR MAS, MACHANG, TANAH MERAH.....boley d katakan seme daerah kt klate ni ktorg dah jelajah...hikhik......tpi, ada jgk, lepak2 kt pntai n air terjun,.....lata tembakah, lata belatan, jeram linang, pntai...tapiiii, if pgi kt tmpt2 cmtu, ktorg x pgi berdua.....msti bwak mbe...xbrani la nkg berdua....tau2 jela kan.....kelantan...bahaya......even kite xbuat pape pn, if DORG nmpk gul n boy berdua-duaan........mesti kne TANGKAP ngn dorg....wheww......xmau........

7. novel/ buku/ majalah yg terakhir korang beli ?
~~MINGGUAN WANITA......baru jew mggu lepas bli....2pn sbb tpksa, ada cite best dlm tu...tpksa la bli....heee..sbnarnya dh lame xbli majalah....dulu2 tiap2 mgu jgk bli....tpi skg, da xbrapa minat nk bli.....membazir duit jerk....hihihihi,......

8. apekah name penuh korang?
~~NIK HASMAIZANA BT NIK HASAN.........berbelit n pnjang kan??? seme orang susah nk sebut.....kwan2 seme pgl NA, ZANA, NIk,...MEKNA<---nama glemer....hihiii...1 in a million.....msti xda nama org len yg sama ngn nama saya kan??? but i like my name.....NIK<---nama keturunan family....(like) HAS<---singkatan dari nama ayah (NIK HASAN)......MA<---singkatan dari nama mak (NIK MAH)......IZANA<---nama yg mak, ayah, n akak2 sya yg bgi.....heee.... n dats me..---> NIK HASMAIZANA BT NIK HASAN....


9. antare mak n ayah korang, mane korang lg mesra?
~~must b my mom......syg sgt kt mak...wlwpn mak sya bekeng(garang)....tpi sy tau, dia sayang anak dia yg tah pape nih....hohooo.....ayah?? pn rapat jgk......ayah baik....kdg2 je kne marah ngn ayah.....sbb kalau ayah marah, dia memg marah2 btol2....tpi kalu ngn mak, ari2 kene marah...

10. namekan org2 yg betol2 korang nk jumpe dlm hidup.
~~
xtau..mls nk jwb soklan ni....=p

11. adekah korang basuh baju sendiri ?
~~mestiiiiiii la......dh jdi pekerjaan yg wajib tiap2 ari........kalo kt uma, pling minimum, 1 mesin sehari.....tpi if kt umah sewa, tpksa bsuh ngn tangan.....tiap2 ari lak tu....cz xsuke kmpul baju2 kotor dlm baldi lama2.....hbs dh tgn yg kasar ni jdi makin ksar......=((

12. di mane tempat yg korang betol2 nk g ?
~~JAPAN.......teringin nak oliday kt sane.....even utk bberapa hari....nk rasa winter, autumn, spring n summer kt sne....tgk dlm cite, cm best je.....heee
~~AUSSIE........nkg tgk kanggaroo......cumellllll.........cute sgt......

13. pilih salah satu peluk atau cium?
~~HUG....suke2....last kne peluk 3hari lpas,,,,,....kak ja yg pluk....time tu dia dh nk blik perak,....sobbb3....=((/......hug <---make me feel so reliefe....best kan, if ada prob pape....org yg kite syg dtg pluk n bgi semangat kt kite.......hermmm, bile tah dpt rase cmtu....heeee...n____n


14. beritahu 3 perkare tentang org yg tag korang?
~~NANEY??? my rumate kt uma Y3-19-A......cute cz ada lesung pipit.....ada bf name wan....heee......

15. 5 benda yg korang syg sgt dlm hdup korang
~~
SONY ERICSSON k800i (CELCOM),....<---memory ngn yie....^___^ ~~NOKIA 1650 (MAXIS)......<---bli time dk kb, utk dgr rdio je....mls nk dgr rdio gune sony...=p ~~COMPAQ PRESARIO C700.......<---bli dgn duit loan....n___n ~~HONDA WAVE 125 (AFP 8747)........<---mommy bgi ~~PRESENT2 dari kekawan n family

16. 5 lagu korang suke n selalu dengar
~~MISS NINA ft COLBIE O'DONNIS-->what are you waiting for
~~SHAHIR-->kebahagiaan dalam perpisahan
~~WE THE KING-->check yes juliet
~~KANGEN BAND-->yakinlah aku menjemputmu
~~WALI BAND-->baik2 sayang

17. bile tarikh lahir korang n korang sambut besday bile tahun lepas?
~~7NOV88.......slalu if org tnya, just ckp, seven eleven jerk...senang nk igt....heee....last year clbrate bfdae kt PASIR MAS......time tu kan kje kt WAX RESOURCES.....smbut bfdae dlm bersama banjir....kne tlg kak za n abe apih kemas ofis dgn kak wahida....ahahha....best sgt....

18. tujuh org blogger korang nk tag
~~NINA
~~HUSNA
~~IZZATIE
~~NANEY
~~NABILLA
~~IZZWANIE
~~BLISS DIANA


19. cerite sikit pasal blogger pertame yg korang tag:
~~NINA.....ROSLINA SAFIE....radiographer kt HSB alor star.....dia giler2.....cam saya jgk.....hehhe.....suke kwn ngn dia if ktorg baru je knl.......tpi, dia xkan perasan nye cz dh lama dia xbukak blog......bz kunun nye....wateva it is.....sya syg dia.....^____^
.

Thursday, November 18, 2010

AIDIL ADHA

bubbling by nick zanaa at 10:20 PM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
alhamdulillah..........maseh berkesempatan lagi smbut ari raya aidil adha taon ni......even kak ja n abe eliey n family dorg xblik.....tpi seb bek la kak ining n family dtg raya kt umah......meriah cket ada bdk2 yg noti2 tu...(alia, yasmin, hanny n sara)

KOLEKSI GMBR DHARI RAYA




















Wednesday, November 17, 2010

DATE vs MARA

bubbling by nick zanaa at 9:06 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
hihihi.....

esok......................
jum dating......

tpiiii, nkg ktne ek.....xkn la p.pth kot.....da boring da.....
ari2 pgi sne.....

xpela,,,nti decide sok jew......
plan awl2, salu nye, memg xjdi la......
xsama ngn plan.....

sok, while kuar tu, kne g bank jugak...
BIMB (bank islam)....mau byr utang.....MARA.......ada balance rm400 jew lgi.....
tpi nk byr rm200 je dlu.....blance lgi rm200, tgu next year la MARA sayang ek.....
heeee.....

Tuesday, November 16, 2010

EKSPRESS KESATUAN

bubbling by nick zanaa at 7:17 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
yuhuuu......

ekspres kesatuan
-trip: lumut - pasir puteh
-time: 7.15pm
-price: rm46

sedey.....dh nk tgl kan sri manjung....tgl kan my elder sis n my noties2 anak sedara......
tpi tpksa la blek jgk cz nk raya ngn mommy n daddy kt kg....lgpn, rndu banget ngn dorg.....dh lama xjmpa....

nk d jdikan cerita......
smpai kt stesen bas manjung pn dh kul 7,15pm.....kire cm dh lewat la jgk.....seb bek xkena tgl ngn bas.........

msuk je dlm bas........???????? xda org pn....cket je....dh la kbnyakan nye seme laki......errrr....
6C........6C...........6C...........oke...got dat........
sebelah seat 6B......
oupsss.......
ada org....... la..................guys..............hermmmm..........

thinking ( alamak.....guys.....dh la ensem....muda lak tu.....nk dok sebelah dia ke x nk ea....kalu dk pn best gk....hahahah............GATAIII.......=p.........)

tpi, smpai je kt ipoh, tpksa gk kene dk kt seat aku sebelah guy tu....malu nyer...msti dia kta aku ni POYO....hahaha...lantak laa......

"erm, nama sape ek??? n nti nk trun ktne??? saya zam, (saiful nizam).....nti saya nk trun jerteh....bleh x tlg gtau if dh smpai jerteh nti, saya xbiasa la....cz ni 1st time dtg klantan..nk blik beraya umah atok"

"zana.....nk trun p.pth.....ouhhh, oke.....bole je..."


bla......bla.............bla...............blaaaaaaaaaaaa.......

4.00am......smpai kt p,pth......oyeahhh....alhamdulillah....



*if nk cite sal tu, byk kot......so, bek xyah cite....kan.....buat pnat jerk.....tpi yg pasti nye......dat guy oke la.....ensem, cute.....one more thing xleh lupe, ada ke xpsl2 aku join dia tgk cite tomcruise n cameron diaz.....xpenah2 aku tgk cite time dlm bas, salu nek bas, mesti tdo jer......mamat tu nye psl, xtdo aku mlm tu......tkut......

moral of da story: dont judge people by looking only on their face n body....ahaksss.....
senang cite, jgn mudah berprasangka terhadap orang lain yang baru kite knl......wlwpn, someone tu nmpk baik, xsemestinya, dalaman dia pn baik jgk.......n cmtu la sebaliknya......so, pndai2 la jaga diri yer......(tiada kaitan dgn yg hidup atau yg dh meninggal dunia).....oke!!!!

Friday, November 12, 2010

BLURR...

bubbling by nick zanaa at 7:47 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
sometimes...u really juz dun know what 2 say...
because what u really want 2 say is something that u juz cannot say...

sick of over acting people......owez think dat they are da best n so on.......but da truth is, they are not like dat at all...........NOOOOOOO!!!!

menyampah...........benci..geram..........meluat.......seme ada.....ALL IN ONE..........(CUKUP PAKEJ).....

y am i destinied to meet dat such a silly gurl???? euwwww.......
first impression when im meet her last 1year ago, wanna noe wat??

'woww, so nice looking gurl.....cantek sgt.....putih....comel.....cute......kn best if ley kwn ngn dia.....
msti dia baek.....proud of being fren wif she bcz she oso from kelantan.........ore kg la katakan.......'


mula2 kwn, cm bese je la....tpi bile dh la,ma, start to show off her silly attitude....cam BAGOSSSS sgt la tu......ptot la "MIA" pn xbrapa suke sgt bile aku cite sal dak tu kt dia.....upenye dia da knl cmne attitude dak tu......ermmm......

dh la muda n xckup umo lgi....mengada2.......harapkan muka je cntik.......(hermmm, da prob is, CANTIK kah dia???? )
oke, boleh la......if xknl n xtahu perangai dia cmne, memg sume org nk kwan ngn dia...nice looking...n oso CUTE.....T___T

ke memg ppuan cntik prangai cmtu???
xjgk kan.......yg perasan cntik je kot cmtu....hihi.....xpela....xkesah pn......
xda efek pape pn if xkwn ngn dia dh....rmai lgi yg lain.......

tpiiiiiiiii one more thing.....hope sgt yg dia dpt berubah......

sedarlah wahai sahabatku "_ A _ _ _ _ "

KUALA KEDAH....

bubbling by nick zanaa at 7:35 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
kuala kedah?? ermmmm....


12 nov 2010........


suke nye bile dpt tau yg apih dpt posting kt kedah....igt kan dpt kt sabah or srawak....tpi, rmai mbe dia dpt kt port klang.....kan lgi best if dia pn dpt kt port klang jgk.........dkt cket.....hurmm...xpela....da xda rezeki........dpt kt kuala kedah pn dh kire oke la........

20hb nti lapor diri......gdluck to him.....

Tuesday, November 9, 2010

CINTAI DAN MENCINTAI

bubbling by nick zanaa at 7:06 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
Kenapa kita menutup mata ketika kita tidur, ketika kita menangis, ketika kita membayangkan dan ketika kita berciuman?

Ini kerana hal terindah di dunia TIDAK TERLIHAT.
Aneh....

Dan ketika kita menemukan seseorang yang keunikannya SEJALAN dengan kita, lalu kita bergabung dengannya dan jatuh ke dalam suatu keanehan serupa yang dinamakan CINTA.

Ada hal – hal yang tidak ingin kita lepaskan…
Orang – orang yang tidak ingin kita tinggalkan.. .
Tapi ingatlah…
melepaskan bukan AKHIR dari dunia, melainkan AWAL suatu kehidupan baru.
Kebahagiaan ada untuk mereka yang menangis, mereka yang tersakiti, mereka yang telah mencari, dan mereka yang telah mencuba.

Kerana MEREKALAH yang boleh menghargai betapa pentingnya orang yang telah menyentuh kehidupan mereka.

CINTA yang AGUNG adalah…
KETIKA kamu menitikkan air mata dan MASIH peduli terhadapnya. .
KETIKA dia tidak mempedulikanmu dan kamu MASIH menunggunya dengan setia.
KETIKA dia mulai mencintai orang lain dan kamu MASIH boleh tersenyum sambil berkata ‘Aku turut berbahagia untukmu’

Apabila cinta tidak berhasil… BEBASKAN dirimu…
Biarkan hatimu kembali melebarkan sayapnya dan TERBANG ke alam bebas lagi…
Ingatlah…bahawa kamu mungkin menemukan cinta dan kehilangannya. ..
Tapi, ketika cinta itu mati… kamu TIDAK perlu mati bersamanya.. .

Orang terkuat BUKAN mereka yang selalu menang,
MELAINKAN mereka yang tetap tegar ketika mereka jatuh.
Entah bagaimana dalam perjalanan kehidupan, kamu belajar tentang dirimu sendiri dan menyedari bahawa penyesalan tidak seharusnya ada.
HANYALAH penghargaan abadi atas pilihan – pilihan kehidupan yang telah kau buat.

TEMAN SEJATI…
Mengerti ketika kamu berkata ‘Aku lupa’
Menunggu selamanya ketika kamu berkata ‘Tunggu sebentar’
Tetap tinggal ketika kamu berkata ‘Tinggalkan aku sendiri’
Membuka pintu meski kamu BELUM mengetuk dan berkata ‘Bolehkah saya masuk?’

MENCINTAI…
Bukanlah bagaimana kamu melupakan, melainkan bagaimana kamu memaafkan.


MEMAAFKAN…
Bukanlah bagaimana kamu mendengarkan, melainkan bagaimana kamu mengerti.

MENGERTI…
Bukanlah apa yang kamu lihat, melainkan apa yang kamu rasakan.
Lebih berbahaya mencucurkan air mata dalam hati,
dibandingkan menangis tersedu – sedu.
Air mata yang keluar dapat dihapus,
sementara air mata yang tersembunyi mengguriskan luka yang tidak akan pernah hilang.

Dalam urusan cinta, kita SANGAT JARANG menang.
Tapi ketika CINTA itu TULUS, meskipun kalah, kamu TETAP MENANG hanya kerana kamu berbahagia dapat mencintai seseorang lebih dari kamu mencintai dirimu sendiri.

Akan tiba saatnya dimana kamu harus BERHENTI mencintai seseorang.
Bukan kerana orang itu berhenti mencintai kita
Melainkan kerana kita MENYEDARI bahawa orang itu akan lebih BERBAHAGIA apabila kita MELEPASKANNYA.

Apabila kamu benar – benar mencintai seseorang, jangan lepaskan dia.
Jangan percaya bahawa MELEPASKAN bererti kamu benar – benar mencintai melainkan… BERJUANGLAH demi cintamu.

Itulah CINTA SEJATI
Lebih baik menunggu orang yang kamu INGINKAN
daripada berjalan bersama orang ''YANG TERSEDIA''
Lebih baik menunggu orang yang kamu CINTAI
daripada orang yang berada di SEKELILINGMU.
Lebih baik menunggu orang yang TEPAT
kerana hidup ini terlalu singkat untuk dibuang hanya dengan SESEORANG.

Kadang kala, orang yang kamu cintai adalah orang yang paling MENYAKITI hatimu dan
kadang kala, teman yang membawamu ke dalam PELUKANNYA DAN MENANGIS bersamamu adalah cinta yang tidak kamu sedari.
bubbling by nick zanaa at 5:18 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post

Saturday, November 6, 2010

SAYA SUDA TUWE!!

bubbling by nick zanaa at 10:02 PM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
epi bday to me!!!

22++

hermm...cm xcye jer....
someone yg first wish kt aku????
wanna noe who??? my bff....hanna.......advance giler.....one day b4......
second one is.....my dear.......

notink special 4 dis year bday...just stay at home jerk....mls nk kuar.....cz 2days after ada exam...so, kne la korban kan cket masa n stdy kt uma jew....
ala,,,,bkn pnting pn.....bile2 masa boley je if nk celebrate....

nti blik kg, da jnji ngn dear.....nk clbrate same2.....best2..hikhik.....
cant wait

Thursday, November 4, 2010

HE's coming back??????

bubbling by nick zanaa at 8:42 PM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post

05 nov 2010.............kul 12.30 am......

time neh tgh msg2 ngn apih....ttibe jerk nset nokia aku ringing.......
calling from +60129??????...........
thinking.......aikkkk, no sape nih.....nk angkat ke xnk eh????
oke....angkat je la...........

helllo..........
bla blaaaaa........
bla.....

what????? ouhhhh.......no...........
impossible........

npe la faiz dtg time2 aku tgh epi dgn apih???
apekah ini???
slama ni aku silap laaaa.....salah faham sgt2 dgn faiz.......sooooooooooo sori.....
if x, mybe aku still dgn dia lgi.......
tpi kan...nyesal pn xda gune jgk.....dh memg takdir ktorg (aku n faiz) xda jdoh kot....so, redha je la dgn apa yg jdi n truskan idup cam bese jerk.......tpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....boley ke aku??????
INSYA ALLAH..........if GOD will........nothing is impossible...........

sean dia.......aku xtau pn sal dia eksiden tu....seb bek dia call aku.....nk konfem kan btol ke x, kau call nor, adik dia......nor pn ckp bnde yg sama gk.......oke...btol la tu kan......nor baek.....xkn la dia nk tpu aku lak kan.....hermmmmm......... (thinking2).....

wateva it is......memg aku still remember n misssssss faiz soooooooooo much.......byk kenangan ktorg bersama........tpi.........aku xbleh la buat cmtu.........cz rasa bersalah lak kt hafiz.......
oke.......promises to myself dat i wont ever do it again.....just hafiz.....not more than dat.......
faiz is just only my sweet memory in my life........dat i wont 4get ever........

miss faiz.......but LOVE hafiz......^____^

take care of ur own gf only...okeh!!!!!!

bubbling by nick zanaa at 5:37 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sangat99999999999999 kt someone tuh......yg namanye aku xbleh mention kt cnih....................

F



A




U



?



?



?



gilerrrr!!!!!!!!!!!!

if nk kwn bese2 jerk, aku xkisah la.......
ni x, ada ke nk suh aku layan msg dia 24 jam???????? euwwwwwwwwwwww.............
aku ngn apih pn xda la smpai msg 24 jam.....

dh ckp leklok pn, still xreti bahasa lgi.....xpaham2.............

Monday, November 1, 2010

FINAL .....EXAM.......

bubbling by nick zanaa at 6:20 AM
Reactions: 
0 comment++ Links to this post
01 nov............baru 2paper lps........tgl dua je lgi......4hb n 9hb.....then, MERDEKA!!!!!!!!!!! yuhuuuuu.........pening nye.......mls je memanjang...............tah pape.......mlm ni ilek cket........even, comm engine, aku xhafal pape pn...lgi 2hari da nk exam.............yg pling xbest nye.............tmpt exam kt annexe............dh la jaoh nk pgi sne................dlm dewan, sjuk giler...........smpaikan otak pn leh beku....dats y la kot xley jwb exam....xixixiiiiiiiii............
 

(❤‿❤) ALL ABOUT LIFE (❤‿❤) Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting