Saturday, November 9, 2013

WEDDING CARD DESIGN

bubbling by nick zanaa at 5:16 AM
Reactions: 
assalamualaikum...

malam ni sangat boring hokay.....
keje belambak....tapiii apakan dayaaaa, malas menguasai diri.....
nasib kauuu la jahhhh......

okay....back to the topic.....
pejam celik pejam celik.....dah nak masuk tgh bulan 11....
means dat, my wedding is almost 2bulan stgh je lagi....
preparation must be done slowly....

1st step for kursus kahwin dah settle...

now wedding card process in progress...
uwaaa...peningggg bangettt sihh mau pilih....semua kad cantik2 sekarang ni..macam2 design ada...kalo bleh, nak je buat semua....tapi apakan daya...duit xada....hahahaa.....(gediks sgt nk kawin awal)..wink wink (^______^).

moh le kiter nengok design kad yg i suka....


this is nice.....cantekkk kan uolsss....tapi, saya ngn Mr.A more prefer kad yg lipat 3 coz kami nak buat satu kad utk 2 belah pihak terus....senang....


yang ala2 kartun gini, Mr.A xsuka....awal2 lagi dah bagi warning jangan buat design yg cmni....hahha...warning siap!!!....xmatured katanya....okay Mr.A, as u want...=) ... 


this one is more to classic gittew....just nice....suka wane hijau....tapiii, macam xcomel sgt....

u know wat, rambang mata i bila menggodek godek intenet cari kad kahwin....banyakkkkkk sangat design cantek2......aritu Mr.A ada jugak suggest utk buat kad kahwin trend skrg yg design ala2 facebook, instagram, cek, tiket flight,...n so on....design pasport pon ada...but xsuka sgt la....so, suggestion rejected!!! wewewe....(sorry Mr.A)...=)

dalam byk2 design....da first one tu yg paling berkenan.......same goes to Mr.A....so, just proceed utk design yg ala2 gitu je for our wedding card....simple n nice......

cant wait!!!!



0 comment++:

 

(❤‿❤) ALL ABOUT LIFE (❤‿❤) Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting