Tuesday, November 12, 2013

WEDDING CARD DESIGN CONFIRM!!

bubbling by nick zanaa at 10:26 PM
Reactions: 
hoyeeahhh......arini pagi2 lagi dh dpt msg dari dyea (designer utk kad kahwin kami) suh cek email.....utk 2nd draft design.....
sooo apa lagiii....tengahhhh best2 guling2 kt atas katil, trus bangun n on laptop...check email.....
then download n sent wasap kt encik tunang utk tgk n cek smula design n apa yg dia xpuas hati.....
so far so good....design not so bad n just okay......alaaa, kad kahwin je pon....buat cantik2 pon, org akan buang jugak nantiiiii....kannn kann??...sooo, just simple is just okay.....ssuai dgn peredaran masa sekarang...
.nanti kang, buat kad kahwin yg tulis manual tangan tu, orang mengata lak......ye idok??

tapi malam ni baru nk confirmkan design ngn Cik Dyea so dat tomorrow dia dpt proceed dgn printing.....tempoh nk siapkan tu pon dh ambil masa 10 hari bekerja.....sabtu ahad dah xkira dh....sooo lebih kurang dlm 2mgu gk laaa.....sswai laaa sgt....estimated in the end of this month, kad dah siap....then, bleh la blik kg settle kan yg mane xsettle lagi tu....weeeeeeeehoooo....xsabarrrnyewwww itewww......

COUNTING: 79 days until our W-DAY...love it!!!!!!!


0 comment++:

 

(❤‿❤) ALL ABOUT LIFE (❤‿❤) Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting