Tuesday, September 28, 2010

TERIMA KASIH SAYANG......

bubbling by nick zanaa at 9:22 PM
Reactions: 
terima kasih sayang???? tuk sape sbnrnya tu??? hehehe.......

hope GOD temukan aku dgn org yg btol2 iklas sayang aku......after d KECEWAKAN oleh lelaki2 keparat.....wakakaka........xleh blah!!!

mie???......giler kot dak tu.......smpai skg still gngu aku.......even aku xkcau dia dh pn............blah la dia ngn minah senget dia tu...euwwww........ada aku kesah!!!!!

yie??? ..aku rndu sgt2 kt my ex, yie.....dia memg baikkkkkkkkkkkkkk sgt2.......tpi, apakan daya....my mom xsuke dia.......so, better solution, kite kne berpisah gk........maybe dh tade jdoh kite........hope dia akan jmpa awek yg lagi better dari aku n someone yg dpt bahagia kan dia........dh lama xdgr kbr dia.....cmane la dia skg.......tah2 dh makin kurus.......bahagiakah dia skg??? or sebaliknya.....wuwuuwuuuu....=((((

faiz??? ntah........yg ni, memg dh xdpt d kesan lnsung dah........mbe2 dia je yg salu contact aku......tpi dia??? hermmm.......tape la...........dia dh xigt aku la tu...........its okay.....hope dia jgk bahagia ngn awek baru dia..........tpi, aku terasa sgt ngn dia.......sbb, xbyr balek utang aku rm200 tu.......wawawaaaaaa........serve me right!!!!!!! padan muka aku........sape suh bgi pinjam sgt....=p

raja??? soooooooooo sorry for him...........aku da byk sakitkan ati dia.......jahat kah aku?? tpiii..sape suh dia yg cari prob ngn aku dlu.......kan dh jdi cmni....sape gk susah.......aku dan dia jgk.....huuuuu..........cmne ek nk mtk maaf ngn dia............ermmmm......dia salu je msg n call........tpi aku je buat donno.........jual mahal la kononnye...wakakakaaa........tpi bkn sbb jual mahal atau x.......sbnrnya...aku terasa sgt2 ngn dia....sape suh tduh aku yg bukan2 cmtu sgt........skg, rasakan la..........len kali......if nk suh aku hormat kt dia.......so, dia pn, kne la pndai hormat kt aku jgk............igt aku ni tade perasaan ke........euwwww....tolong laaaaaaaaaaa......smpai masa nti................aku mtak maaf la ngn dia...........huhu.........

zafar??? wlwpn baru knl dia....but dia ok jer.....klakar......easy going.....seme org ckp, yg dia tu ok......aku pn rasa cmtu gk......dia memg ok....mybe cz ktorg ni same2 jnis yg 'sumak' kot......wahahahaaaaaaaa...dia pn baru clash ngn aweks dia gk....hope lps ni, dia jmpa ppuan yg btol2 iklas ngn dia....if dia epi, aku pn tmpang epi gk.....bff 4eva......like it.....

hafiz.........hermmmmmm.........tah la......not sure.......but pretty okay,...btol ke dia syg aku??? or tah la.........biar lah masa yg tentukan............

wateva it is...........aku sayang seme kwan2 aku........even ada dorg yg dh xsyg aku lgi.....huuuuuuu.........

0 comment++:

 

(❤‿❤) ALL ABOUT LIFE (❤‿❤) Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting