Wednesday, May 25, 2011

aku kah yg bersalah???

bubbling by nick zanaa at 8:01 PM
Reactions: 
wheeewww.....sgt2 tidak berperasaan....ye....saye memg!!!!!!
kalau dia sanggup buat cmtu, so, what's that means???? except of ??? wat do u mean???

tapi ntah la.....cm yg kita slalu dgr la.....rambut sama hitam, tapi hati lain2.....even kita tgk luaran dia cntik, baik, n many2 more +ve attitudes, does not means that dalaman dia cntik jugak......kannn...kan????....
sooo, u all, jgn mudah nk judge someone because of their appearance....kdg2....tu just trick utk nak sembunyikan prangai buruk dia je.....TAPIIII.........tapiiii...........XSEMUA ORANG cmtu.....ada jugak yg luaran cantik, baik n dalaman pun cmtu jugak....ALLAH ciptakan kita semua hambanya dgn macam2 keadaan, sifat, perangai dan lain2...

apa yg dh jadi kt kita tu, memang dh ditakdirkan oleh ALLAH....so, terima je la....yg nk salahkan orang lain tu knapa???? kalau dh memg kita salah, ngaku je la....tu pn payah ke???? aigoooo......

u all, if someone ignore u, will u do the same things or what???? for me, better do the same je.......let he/she feels the same things as yours.....deserved he/she right.....(smbil gelak2 jahat)......=p

yeer....memg la...dh tau, xelok kita buat cmtu, tapi kalau memg dh ter over sgt.....sape leh tahan kan....asyik kita je yg salah n so on.....so, let it be.....

p/s:::::: to someone, im not blame u in this situation, we r the same...so, deserved us right....everythings happen for a reasons.....accept all this faith with an open heart, so that both of us will live happily after this.....
n also thanks for doing this to me.....that make me more strong enough to adventure my life n make it more fun, interesting, enjoyable.......seriously, i am really....really excited n love thissssssss..............
yeahhh.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............XOXO.....^____________^

0 comment++:

 

(❤‿❤) ALL ABOUT LIFE (❤‿❤) Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting